Welkom!

Welkom!

In onze winkel!

Uw Kipleverancier

Uw Kipleverancier

Dagelijks vers en natuurlijk lekker!

Kiprollade al geproefd?

Kiprollade al geproefd?

Ook verkrijgbaar als relatiegeschenk

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Op 1november 2013 begon ik, Edwin Cornelissen, samen met mijn vrouw Qurienna met de winkel in de kerkstraat 1a te Pannerden.

We verkopen iedere week verse kip op de volgende dagen:

Donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag vanaf 8.30 uur tot 16.00 uur

Bestellingen en producten:

Biologische kip op bestelling, tevens ook gourmet schotels. Wild ook graag op bestelling vanaf de maand oktober. Onder andere hert, eend, zwijn, konijn en/of struisvogel. We grillen elke dag dat we geopend zijn.
De producten zijn: hele kippen-poten, drumsticks en tv sticks (meestal gekruid, maar kan ook zonder kruiden).

Meest gestelde vraag over de biologische kip:

De biologische kippen die wij verkopen zijn biologische dynamische kippen. Dat zijn kippen met een beter leven, zonder antibiotica en gecertificeerd.

De La Rouge is ook een hele mooie kip, met een fijne smaak, speciaal met 3 sterren. Ook een betere leven kip uit Frankrijk.
Deze is tevens ook in delen verkrijgbaar onder andere  poten, filet, drumsticks.

Onze rollades zijn ook een specialiteit en het gehele jaar verkrijgbaar! Lekker makkelijk eten is onze overheerlijke huisgemaakte bami en nasi. Ook de chicken kebab of doner kebab is makkelijk te bereiden. Als u een keer wat minder tijd heeft!

Eigengemaakte hamburgers en salades spelen ook een belangrijke rol. U ziet het, wij bieden een ruim assortiment en voor ieder wat wils!

Kadotip!

kadobon

Vraag ernaar in onze winkel.

Tot ziens bij Kip van Cornelissen!

 

Privacy:

Wij maken gebruik van Google Analytics-cookies en hebben een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten.
Tevens hebben wij ingeregeld dat het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd, zijn de opties met betrekking tot gegevens delen' binnen Google analytics uitgezet en maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Voor meer info verwijzen wij u graag naar: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/